U bent hier

Een andere aanpak van uw huisvestingsproject: 100% ontzorging

Een huisvestingsproject loopt het best als alle betrokken partijen echte partners zijn van elkaar. Als we samen de verantwoordelijkheid opnemen om uw project tijdig, binnen budget en volledig naar wens te realiseren. Ibens neemt daarin graag het voortouw. (We injecteren erg veel kennis in uw bouwteam). We begeleiden uw ontwerpers, we zijn uw totaal-aannemer, we ondersteunen u bij de financiering en we nemen het projectmanagement stevig in handen, reeds van bij het vergunningstraject. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en weet u zeker dat u een moderne en functionele woonvorm met maximale belevingswaarde voor de bewoner en gebruiker creëert.

Een uniek plan van aanpak

Klassieke bouwprojecten beginnen met een spannende architecturale schets, maar eindigen te vaak met torenhoge extra kosten. Onze projecten starten met een berekend plan. En ze resulteren keer op keer in tevredenheid.

Lees meer

Strakke project- en procesbeheersing

Tussen de eerste en de laatste steen van uw bouwproject kan erg veel gebeuren. Daarom houden we alle belangrijke aspecten van uw project strikt in de gaten: geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Lees meer

Een slim bouwproces

Ook het bouwen van uw project zélf doen we op onze eigen manier. Zo krijgt u al erg snel een gedetailleerd 3D-model als basis voor alle volgende stappen. Verder hanteren we een LEAN-bouwstrategie en gebruiken we slimme prefab oplossingen (droge bouwknopen) voor snelle assemblage op de werf.

Lees meer

U bepaalt onze samenwerkingsvorm

We gaan graag erg ver als bouwpartner met u mee. Maar u bent uiteraard volledig vrij om uw eigen gespecialiseerde partners te kiezen. U kunt ons inschakelen voor:

Design+Build
Met deze formule kunnen we het budgettair kader al van bij de start waarborgen omdat we meteen de nodige expertise rond de tafel brengen (concept, architectuur, stabiliteit, technieken,  ...).

Design+Build+Finance
Uitbreiding van de D+B-formule met een (pre)financieringsluik.

Design+Build+Finance+Maintain
Uitbreiding met een onderhoudsovereenkomst.

Design+Build+Finance+Maintain+Operate
Uitbreiding met exploitatie.