Laatste dag voor Hanne & Romeo

Vandaag is het de laatste dag van onze jobstudenten Hanne en Romeo. Zij hebben de afgelopen maand het ibens team geholpen in heel wat verschillende functies.  Wil je meer weten over hoe hun vakantiewerk verlopen is?

Hoe zij het ervaren hebben kan je hieronder lezen.

 

Hanne

Wat vond je van jouw (vakantie)werk bij ibens?

Echt tof, er is hier echt een supergezellige sfeer onder de collega’s en daarnaast is het kantoor ook zeer aangenaam om te werken.

Wat heb jij bijgeleerd van ibens of wat ga je meenemen?  

Ik heb veel meer diepgang gekregen omtrent het aspect buitenschrijnwerk en het uitvoeren van analyses hierover in Excel. Ook heb ik de beginselen om te werken in Revit meegekregen.

Raad het je andere aan om hier vakantiewerk te doen?  

Zeker weten! Deze job biedt echt een meerwaarde aan studenten met een studierichting gerelateerd aan de bouwsector.

Zou je volgende zomer terug hier willen komen werken?  

Ja, maar aangezien ik dan volledig afgestudeerd ben ga ik waarschijnlijk werken.

 

Romeo

Wat vond je van jouw (vakantie)werk bij ibens?

Het is in stijgende lijn gegaan. In het begin vond ik het werk niet zo aangenaam, namelijk de materialenbibliotheek opruimen en offertes overtypen in Excel. Maar de 2 weken die volgden heb ik research kunnen doen naar Unreal Engine 5 om deze te integreren als rendersoftware voor Revit, wat ik zeer interessant vond en veel van heb bijgeleerd.

En natuurlijk hangt er hier een zeer fijne sfeer! Ik werk hier met allemaal leuke collega’s samen en ik heb in mijn eerste week zelf al een bedrijfsactiviteit mee kunnen doen.

Wat heb jij bijgeleerd van ibens of wat ga je meenemen?

Kennis in 2 nieuwe softwares: een basis in Revit en toch wel een betere basis in Unreal Engine wat in mijn eigen vakgebied zeker van pas kan komen.

Zou je volgende zomer terug hier willen komen werken?

Ik ga waarschijnlijk beginnen werken als productontwikkelaar, dus voor mij is het een nee, maar ik raad het anderen zeker aan!

 

Team ibens wil Hanne en Romeo bedanken voor hun inzet en enthousiasme om hier in hun vakantie te komen werken.

 

Ben jij nog op zoek naar een stage of vakantiewerk in de bouwsector? Aarzel dan niet om ons te contacteren via ehe@ibens.be