BIM

Een slim bouwproces

Alle bouwprojecten lijken op elkaar: stenen moeten op elkaar gemetseld worden, vloeren gegoten en pannen gelegd. Toch wijken we ook op de werf af van de gebruikelijke aanpak en integreren we een handvol unieke processen. Die versnellen het werk, verlagen de kosten én verhogen de kwaliteit.

Nee, uw huisvestingsproject is geen modulebouw. Het is écht maatwerk!

Onze projecten
  • Prefab – Nee, uw huisvestingsproject is geen modulebouw. Het is écht maatwerk. Maar we gebruiken bewust wél zo veel mogelijk standaardcomponenten die voldoen aan alle eisen wat betreft draagkracht, isolatie en akoestiek. Want die garanderen het comfort van de bewoners. Al die onderdelen produceren we zelf onder strikte controle en assembleren we op de werf. Dat gaat sneller én het kost u minder.
  • Afgeslankte processen, focus op efficiëntie en tijdswinst, continue werkstromen zonder hiaten in de planning, … we merken elke dag dat de LEAN-principes op onze werven veel voordelen opleveren. We vermijden tegelijk verspilling én maximaliseren de meerwaarde van onze inspanningen voor u.
  • 3D-BIM – Ons 3D-model is veel meer dan een mooie grafische voorstelling van uw toekomstplannen en de schetsen van de architect. Met ons model kunnen alle raadgevende ingenieurs aan de slag om berekeningen te maken. Zo finetunen we uw ontwerp al in een erg vroeg stadium – met alle positieve gevolgen voor uw budget en timing.