De rekening alstublieft!

Kosten van een bouwproject zijn moeilijk te becijferen. In de totaalsom moeten immers heel wat onzekerheden opgenomen worden: onverwachte opbrengsten, tegenslagen, opportuniteiten die u vandaag nog niet ziet, … We helpen u bij het verfijnen van uw businessmodel – nog voor de eerste steen gelegd is. We becijferen bouwkosten en exploitatieopbrengsten tot in de kleinste details en geven u diepgaand inzicht in de lifecycle cost van uw nieuwe gebouw. We weten zeker dat we uw gebouw vanaf de eerste keer perfect neerzetten. Daarom zijn we niet bang van garanties achteraf. U mag ons echt bellen om de kleinste dingen op te komen lossen. Wedden dat u dat niet moet doen?

De vraag die we het vaakst krijgen is “hoeveel dat dan extra kost”. Het antwoord is even kort als eenvoudig. Niets.

  • Resultaatsverbintenissen: vaste prijs, glasheldere kwaliteitsnormen en een onwrikbare opleveringsdatum.
  • Maximale belevingswaarde: een huisvestings- of onderwijsproject gaat over mensen. Wij beloven u dat uw bewoners in onze gebouwen een ideale woning vinden en dat een brede school kinderen, onderwijzers alsook de buurt ruimte geeft om te leren, zich te ontplooien en gemeenschapsversterkend werkt.
  • Ontzorging: u betaalt, wij bouwen. Maar laat die relatie u niet ontmoedigen om naar de werf te komen. Sterker nog: we horen uw mening en advies graag elke dag van het bouwproces.
  • Partnering: we staan aan dezelfde kant. Net als de architect, het studiebureau en alle leveranciers. Als één team gaan we voor uw succes.