It’s all about the people

Uitstekende processen, kristalheldere afspraken met partners en klanten, verregaande digitalisering en automatisering … het is verleidelijk om te denken dat mensen steeds minder belangrijk worden bij ibens. Terwijl de realiteit net omgekeerd is natuurlijk. Precies omdat we onze processen en randvoorwaarden zo goed onder controle hebben, krijgen mensen hier alle kansen om uit te blinken. We stimuleren ondernemerschap en groei, maar net zo goed specialisering en diepgang. Dát maakt ons tot wie we zijn.

Iedereen kan hier ondernemer zijn. Het komt erop aan opportuniteiten te spotten, ze vast te nemen en aan te kaarten bij het management.

- Nico
Ik geniet ervan om mensen te kunnen inspireren en enthousiast te maken. Begeisterung, noemen de Duitsers dat. Ik heb er mijn missie van gemaakt om iedereen hier scherp te houden.
- Martin, co-CEO - gedelegeerd bestuurder
Dit zegt Martin

Ik heb er mijn missie van gemaakt om iedereen hier scherp te houden. We staan vandaag misschien vér voor de concurrentie op technologisch en procesmatig vlak, dat mag niet leiden tot stilstand en rust. We willen de ontsnapte wielrenner zijn die bergop nog eens gaat versnellen, net wanneer de rest op zijn tanden moet bijten om gelijke tred te houden.

De transformatie die ibens doorgemaakt heeft in de jaren 2000 van klassieke aannemer tot procesgedreven, moderne bouwpartner is een indrukwekkend verhaal van moed en ondernemerschap

- Tom, co-CEO - gedelegeerd bestuurder