It's the people!

Als aannemer is het verleidelijk om te focussen op beton en staal. Terwijl het daar uiteraard niet om gaat. In uw gebouw verblijven straks échte mensen met échte wensen, verlangens en gevoelens. Hen een thuis geven, is waar het voor ons in de eerste plaats om draait.

Wij zijn meer dan alleen ‘aannemer’

‘Aannemer’ dekt de lading immers niet voldoende: we gaan veel verder dan het opeenstapelen van stenen en het uitvoeren van instructies. Maar we zijn uiteraard ook geen architect of studiebureau. En we zijn ook de bouwheer van het project niet – dat bent u.

Daarmee zijn alle klassieke partners van het klassieke bouwproces de revue gepasseerd, en we passen in geen enkel hokje thuis. Dat is logisch natuurlijk: we vinden dat klassieke bouwproces maar niets. Dat doorgeven van de hete aardappel en opentrekken van paraplu’s tegen verantwoordelijkheid, daar storen we ons net zo aan als u. Voor ons werkt een bouwproces veel beter als alle partners van bij de start aan dezelfde kant van de tafel zitten en samen voor één doel gaan. Daarom trekken we veel taken naar ons toe: de organisatie van het bouwteam, het businessmodelleren van uw project, de BIM-uitwerking, de nazorg… Bovenop het produceren en assembleren van de onderdelen van uw gebouw uiteraard.

Noem ons dus gerust een huisvestingprovider. Of een bouwer van oplossingen. Of verzin een nieuw woord. Maar zeg alsjeblieft niet aannemer.

We worstelen al langer met de manier waarop we onszelf het best omschrijven.